Random Article


Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. krijgt een zevende seizoen – zonder Agent Coulson

 

Posted 17/11/2018 by

Op het verkorte zesde seizoen is het nog even wachten, maar ABC Studios voelde zich toch al zelfzeker genoeg om Agents of S.H.I.E.L.D. te hernieuwen. Er komt dan toch een zevende seizoen, bestaande uit 13 afleveringen – en dat is vreemd.

De toekomst van de Marvel-reeks was onzeker na teleurstellende kijkcijfers de afgelopen jaren en dus werd de gebruikelijke 23 afleveringen-structuur achterwege gelaten voor 2019. Ook werd dat verkort seizoen een heel pak uitgesteld (in plaats van september 2018). Dat betekent alleszins dat ABC nu opnieuw vertrouwen heeft in Agents en het dus tot in 2020 op de buis zal houden.

Castleden Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge, Henry Simmons, Natalia Cordova-Buckley & Jeff Ward werden alvast bevestigd. Van hoofdrol Clark Gregg als Phil Coulson is er echter geen vermelding – best logisch na de meest recente seizoensfinale. Seizoen 6 verschijnt volgende zomer.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.