Random Article


Jon Cryer (Two & a Half Men) is Lex Luthor in DC’s Supergirl

 

Posted 17/11/2018 by

Doorheen de afgelopen jaren doken al heel wat elementen uit de Superman-mythos op in DC’s SupergirlWe zagen Jimmy Olsen, het Fortress of Solitude, binnenkort Lois Lane,  zijn zus Lena Luthor en zelfs Superman zelf. Binnenkort komt eindelijk ook Lex Luthor naar het Arrowverse en het vierde seizoen van Supergirl. Acteur Jon Cryer (Two & a Half Men) zal de prestigieuze rol op zich nemen.

Lex Luthor verscheen voor het eerst in DC’s Action Comics #23 (1940) en zou al snel uitgroeien tot de grootste vijand van de man van staal. Gewapend met zijn kwaadaardige geniale geest en bedrijf LexCorp trad hij ook al meerdere keren in conflict met de Justice League. Eerder zagen we onder andere Gene Hackman (in de Christopher Reeve Superman-films), Scott James Wells en Sherman Howard (in Superboy), John Shea (in Lois & Clark), Michael Rosenbaum (in Smallville), Kevin Spacey (in Superman Returns) en recent nog Jesse Eisenberg (in Batman V Superman: Dawn of Justice en Justice League) het personage vertolken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.