Random Article


Nieuwe Trailer voor M. Night Shyamalans Glass

 


Posted 15/11/2018 by

M. Night Shyamalan en Universal Pictures gaven onlangs een nieuwe trailer vrij voor GlassGlass is de langverwachte sequel op alternatieve superheldenfilms Unbreakable (2000) en Split (2017).

In Glass zullen Bruce Willis als de onbreekbare man David Dunn(Unbreakable), en James McAvoy als de van 24 persoonlijkheden voorziene seriekidnapper Kevin/The Horde (Split) het tegen elkaar opnemen. Ook Ana Taylor-Joy herneemt haar rol als Casey Cooke uit Split. De titel Glass is dan weer een referentie naar Elijah Price/Mr. Glass, de hoofdvillain uit Unbreakable vertolkt door Samuel L. Jackson, dewelke ook terugkeert naar de rol. De film verschijnt in januari 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.