Random Article


Pedro Pascal pakt de hoofdrol in Disney’s Star Wars: The Mandalorian TV-Reeks

 

Posted 14/11/2018 by

De Chileens-Amerikaanse acteur Pedro Pascal (Wonder Woman, Game of Thrones, Narcos, Kingsman: The Golden Circle) heeft de hoofdrol te pakken in The Mandalorian, de allereerste live-action tv-reeks die zich in het Star Wars-universum van George Lucas en Lucasfilm afspeelt. De reeks wordt geproduceerd door Jon Favreau (The Jungle Book, Iron Man) en zal Pascal zien als een revolverheld in de verste uithoeken van a galaxy far, far away. De serie speelt zich af tussen de val van het Keizerrijk en de start van de New Republic in Return of the Jedi en de opkomst van de First Order in The Force Awakens. The Mandalorian zal exclusief te zien zijn op Disney+.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.