Random Article


Nieuwe kijk op Joaquin Phoenix als een gestoorde Joker

 

Posted 14/11/2018 by

Opnames voor DC’s Joker zijn volop aan de gang in New York en daardoor lekt de ene na de andere foto. Dit keer herkennen we acteur Joaquin Phoenix als een gestoorde Clown Prince of Crime.

De prent rond de ultieme nemesis van Batman is in handen van regisseur Todd Phillips (The Hangover), terwijl filmlegende en producent Martin Scorcese en Scott Silver (8 Mile) de Joker-film produceren. De film zou zich afspelen in de jaren 80 en het oorsprongsverhaal van de Joker uit de doeken doen. Doorheen de afgelopen decennia had de Joker in de comics natuurlijk verschillende “origin stories”, al dan niet zelf uitgevonden, wat deels het mysterieuze aspect van de angstaanjagende Batman-schurk onderstreepte. Momenteel staat de film met Joaquin Phoenix ingepland voor woensdag 2 oktober 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.