Random Article


Jeff Lemire’s Black Hammer wordt een Film/TV-reeks onder Legendary Entertainment

 

Posted 14/11/2018 by

Black Hammer, een liefdesbrief met een twist aan het superheldengenre door Jeff Lemire (Sweet Tooth, Green Arrow) en Dean Ormston (2000 AD), is mogelijk een volgend superheldenuniversum dat naar het grote of kleine scherm wordt gebracht. Legendary Entertainment heeft immers de film- en tv-rechten op de comic geclaimd.

De comic ging in 2016 van start bij Dark Horse Comics en gaat over enkele superhelden, waaronder Black Hammer, die jaren geleden Spiral City redden van de Anti-God. Hierbij geraakten ze echter vast in Rockwood, een Twilight Zone-achtig stadje waar de tijd lijkt stil te staan. Niet lang daarna, sterft Black Hammer en leven de zes andere superhelden op Black Hammer Farm met zeer weinig kans om Rockwood ooit uit te geraken…

Naast de Black Hammer-serie en de herlancering Black Hammer: Age of Doom, kent het Black Hammer-universum ook enkele spin-offs, waaronder Doctor Star, Sherlock Frankenstein and the Legion of Evil en The Quantum Age.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.