Random Article


Dit zijn de laatste cameo’s van Stan Lee

 

Posted 14/11/2018 by

Bij het brede publiek is Marvel-grondlegger Stan Lee natuurlijk vooral bekend van zijn cameo’s in Marvel-blockbusters. Met zijn overlijden komt daar nu onvermijdelijk een einde aan. Om het afscheid wat draaglijker te maken gingen we even na wat zijn laatste optredens zullen zijn. Voor Marvel Studios nam hij bijvoorbeeld verschillende cameo’s tegelijkertijd op om zo de reistijd en last te verminderen. Deze zijn zijn laatste cameo’s:

  • Spider-Man: Into the Spider-Verse (woensdag 12 december)
  • Ralph Breaks the Internet (woensdag 12 december)
  • Captain Marvel (maart 2019)
  • Avengers 4 (april 2019)

Aangezien Avengers 4 een einde zou zijn voor heel wat acteurs en actrices, zou dat dus toepasselijk ook een einde van een “cameotijdperk” zijn. Over een cameo in Spider-Man: Far From Home is niets geweten en dat zou dus de eerste Marvel Studios-film worden zonder Stan Lee. In X-Men: Dark Phoenix van 20th Century Fox zal géén cameo zitten, zoals Entertainment Weekly bevestigd kreeg.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.