Random Article


Arrow Seizoen 6 & The Flash Seizoen 4 zijn vanaf 28 November op DVD & Blu-ray beschikbaar

 

Posted 14/11/2018 by

Warner Home Entertainment kondigde afgelopen week de homerelease aan van The Flash seizoen 4 en Arrow seizoen 6 aan. Op woensdag 28 november zijn de tv-reeksen van The CW beschikbaar op DVD & Blu-ray. De samenvattingen klinken als volgt:

  • In het vierde seizoen zet Barry Allen, beter bekend als The Flash, zijn missie voort om Central City te beschermen tegen bovenmenselijk gevaar. Maar als Barry vastzit in de Speed Force, moet zijn familie—rechercheur Joe West; verloofde Iris West en Wally West/Kid Flash—het alleen opknappen met het team van S.T.A.R. Labs: Caitlin Snow/Killer Frost, Cisco Ramon/Vibe en de briljante wetenschapper Harrison Wells.
  • Na de vernietigende explosie op Lian Yu keert Oliver Queen terug naar huis. Hij staat voor de grootste uitdaging ooit: het vaderschap. Oliver is vastbesloten er het beste te maken en tegelijkertijd als burgemeester en Green Arrow zijn Star City te beschermen. Maar hij wordt van alle kanten bedreigd door vijanden uit het verleden, waaronder Black Siren, Vigilante, Ricardo Diaz en Cayden James.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.