Random Article


Wonder Woman 1984 introduceert misschien Flashpoint en kan zo de Zack Snyder-films aanpassen

 

Posted 11/11/2018 by

Dat is wat Grace Randolph van Beyond The Trailer zou hebben vernomen. Zij hoorde van haar bronnen dat de reshoots voor Wonder Woman 1984 een immense impact zullen hebben op de rest van het DC-filmuniversum.

De blockbuster zou immers plotelementen uit DC’s Flashpoint (2011)lenen, dat gepland stond om in de uitgestelde The Flash-film te verschijnen. Noch Barry Allen noch zijn moeder zouden opduiken, maar Wonder Woman zou wel iemand redden waardoor ze de rest van haar universum (en diens toekomst met bijvoorbeeld Batman en Superman) drastisch herschrijft. Zoals Flashpoint de New 52-reboot van het DC-comicbookuniversum inluidde, zou WW1984 dat dan doen voor de films. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.