Random Article


SPOILERS: Deze schurk keert onverwacht terug in Marvel’s Avengers 4

 

Posted 11/11/2018 by

Ondanks zijn dood en afwezigheid in het Marvel Studios-filmuniversum keert acteur Frank Grillo (Prison Break, The Purge Anarchy) terug als Crossbones in de vierde Avengers-film. Niet tijdreizen, maar wel flashbacks zijn de reden van zijn terugkeer, zo gaf hij ook mee. Grillo herneemt dus zijn rol als de moordlustige schurk uit Captain America: The Winter Soldier en Captain America: Civil War.

Crossbones verscheen in de comics voor het eerst in Captain America #359-360 (1981) en zou in de hedendaagse tijd zo ongeveer de belangrijkste handlanger van Captain America’s aartsvijand de Red Skull worden. Later zou hij ook nog iets beginnen met diens dochter, Sin. De gemaskerde Crossbones heeft al vaak met Captain America in conflict gelegen en speelde een zeer belangrijke rol in zijn publieke moord in de Civil War/Death of Captain America-verhaallijn…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.