Random Article


Ook DC/Vertigo’s Survivors’ Club wordt een TV-serie op The CW

 

Posted 09/11/2018 by

Na Lucifer en iZombie, heeft het Amerikaanse netwerk The CW wederom een tv-reeks gebaseerd op een DC/Vertigo-comic te pakken. Sweet/Vicious-schrijver Jared Frieder en Warner Bros. Television zullen Survivors’ Club naar het kleine scherm brengen, gebaseerd op de gelijknamige horrorcomic door Lauren Beukes, Dale Halverson en Ryan Kelly uit 2015.

Gelijkaardig aan verhalen als Stephen Kings It en het recente The Haunting of Hill House op Netflix, gaat Survivors’ Club over de volwassen geworden overlevers van kindertrauma’s met een bovennatuurlijk kantje. Eén van hen was bezeten door een klopgeest, een andere zat vast in een spookhuis, nog een andere had een moordzuchtige pop. 30 jaar na hun aparte traumatische ervaringen in 1987, komen zes overlevers in het heden samen in Los Angeles om een heropgedoken nachtmerrie uit hun kindertijd te stoppen…

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.