Random Article


Disney kondigt officieel Disney+ Streaming Service met Marvel’s Loki & Rogue One: A Star Wars Story Prequelreeks aan

 

Posted 09/11/2018 by

Disney en CEO Bob Iger hebben officieel hun nieuwe streamingdienst aangekondigd: Disney+. Hiermee zal het huis van de muis concurreren met andere streamingdiensten zoals Netflix. De service zal eind 2019 van start gaan in de Verenigde Staten en heel wat exclusieve content aanbieden, waaronder een nieuwe Monsters Inc.-animatiereeks van Pixar en een inmiddels officieel bevestigde live-action reeks rond Marvel’s Loki (mét Tom Hiddleston die zijn rol uit de Thor- en Avengers-films opnieuw opneemt). Naast The Mandalorian, de eerder aangekondigde eerste Star Wars live-action tv-serie onder Jon Favreau, werd er nog een tweede live-action serie in a galaxy far, far away onthuld. Deze wordt een prequel op Rogue One: A Star Wars Story (2016) rond de rebellenkapitein Cassian Andor. Diego Luna zal zijn rol uit de film hernemen.

De aankondiging betekent eveneens dat alle Disney-content op streamingdiensten als Netflix zal verdwijnen. De films en series van Disney, Pixar, Lucasfilm en Marvel zullen vanaf eind 2019 exclusief aangeboden worden op Disney+. Met andere woorden, we moeten dus geen nieuwe Marvel-reeksen in de Netflix-uithoek van het MCU rond Daredevil, Jessica Jones en de rest van de Defenders meer verwachten. Na de overname van 20th Century Fox door Disney komt er op Disney+ ook content van National Geographic bij. Een eerste preview en meer info worden verwacht in april 2019.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.