Random Article


Nieuwe Trailer & Releasedatum voor Mowgli met Christian Bale en Benedict Cumberbatch

 


Posted 08/11/2018 by

Netflix en regisseur Andy Serkis hebben vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven voor MowgliDe live-action film is gebaseerd op Rudyard Kiplings gelijknamige boek uit 1894 en vertelt het verhaal van het mensenjong Mowgli dat in de wildernis opgroeit. Twee jaar geleden was er al een live-action verfilming van de Disney-tekenfilm, gebaseerd op hetzelfde bronmateriaal. Deze versie zou daarentegen getrouwer zijn aan het boek en dus ook een pak duisterder zijn.

Tot de cast behoren onder meer Christian Bale als Bagheera, Andy Serkis als Baloo, Benedict Cumberbatch als de schurk Shere Khan en Tom Hollander, Naomie Harris, Eddie Marsan en Cate Blanchett. De film verschijnt op 7 december op Netflix.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.