Random Article


Netflix goes Anime met Pacific Rim en Altered Carbon

 

Posted 08/11/2018 by

Netflix gaat binnenkort wat meer inzetten op anime en heeft daarvoor wel enkele opvallende projecten uitgekozen. Zo zal de streamingdienst animereeksen maken gebaseerd op de sci-fi franchises Pacific Rim en Altered Carbon. Pacific Rim begon in 2013 met de gelijknamige film van Guillermo del Toro, de sequel Pacific Rim Uprising (2018) en enkele videogames en comics. De animereeks zal het verhaal van de films uitbreiden en gemaakt worden door Craig Kyle (Thor: Ragnarok) en Greg Johnson (X-Men: Evolution). Het verhaal volgt twee tieners, een broer en zus, die in een achtergelaten Jaeger op zoek gaan naar hun vermiste ouders.

Altered Carbon, gebaseerd op de gelijknamige roman van Richard K. Morgan uit 2002, ging eerder dit jaar in première op Netflix en een tweede seizoen heeft al groen licht gekregen. De anime-adaptatie wordt gemaakt door Dai Sato (Cowboy Bebop) en Tsukasa Kondo (Hodo Buzz).

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.