Random Article


Review: DC’s Legends of Tomorrow – “The Virgin Gary” (Aflevering 1, Seizoen 4)

 

 
Overzicht
 

Genre:
 
Regisseur:
 
Scenario: , ,
 
Acteurs: , , , , ,
 
Filmstudio:
 
Speelduur: 45 min
 
Taal: Engels
 
Score
 
 
 
 
 


User Rating
2 total ratings

 

Goed


Pure fun!

Minder


Best je verstand op nul zetten!


Prettig gestoorde, maar legendarische avonturen in het vierde seizoen van DC’s Legends of Tomorrow mét John Constantine en moordlustige eenhoorns!

Posted 23/10/2018 by

 
Full Article
 
 

I hate glitter.

Als een van de laatkomers dit tv-seizoen ging deze week het vierde seizoen van DC’s Legends of Tomorrow van start. Met de permanente toevoeging van John Constantine aan de cast staat de formule van “fun met tijdreizen” hopelijk weer garant voor heel wat humor, superheldenactie en vooral weinig denkwerk!

Na hun episch (en schattig) gevecht met de demon Mallus zijn de Legends of Tomorrow – The Atom, Firestorm, White Canary/Sara Lance, Commander Steel, Isis en Heat Wave – nog steeds bezig met waar ze goed in zijn: de tijdstroom opruimen – ondanks de waarschuwingen van John Constantine voor magische gevaren.

Wanneer een nieuwe anomalie opduikt, trekt ons favoriete team helden richting Woodstock en gaan Nate & Rory op een eigen familiaal avontuur.

Naar ondertussen jaarlijkse gewoonte bewijst Legends of Tomorrow opnieuw dat het de grappigste en meest verrassende superheldenreeks op The CW is. Meer dan ooit omarmt de tv-serie haar ludieke concept met niet alleen een gastoptreden van The Beatles, maar ook magische moordlustige eenhoorns in één en dezelfde aflevering.

Natuurlijk is de welkome verrassing van dit seizoen de toevoeging van Matt Ryan als John Constantine. Zijn heerlijke stompzinnigheid en brutale charme toverden meer dan eens een lach op ons gezicht. Door de magische invalshoek dit jaar belooft ook zijn karakter wat meer uitgediept te worden, dus dat is ook mooi meegenomen!

 

Voor een keer zijn we blij dat er maar weinig gesleuteld werd aan de formule van een Arrowverse-reeks. Op naar meer legendarische avonturen, John Constantine en meer van dat vierde seizoen van Legends of Tomorrow!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.