Random Article


Eerste Kijk op Gwyneth Paltrow als Rescue in Marvel’s Avengers 4

 

Posted 23/10/2018 by

Op Twitter lekte zonet een interessante selfie vanop de set van Avengers 4 van actrice Gwyneth Paltrow – al sinds de allereerste Marvel Studios-film Pepper Potts. Eerst was ze de secretaresse van Iron Man/Tony Stark (Robert Downey Jr), dan zijn geliefde en nu wellicht de heldin R.E.S.C.U.E. Er wordt al enkele jaren gefluisterd dat Paltrow het pak zou aantrekken en zo de “vrouwelijke Iron Man” zou worden. Het kan natuurlijk gaan om een bewerkte foto, maar eerder wezen actiefiguren al op haar nieuwe verschijning.

In de comics trok Potts voor het eerst haar persoonlijke Iron (Wo)Man-pak aan in Invincible Iron Man Vol 2 #10 (2009). Tijdens Marvel’s Dark Reign– en Siege-tijdperk ging ze zo even door het leven als de heldin Rescue met uiteraard gelijkaardige krachten aan die van Iron Man.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.