Random Article


Gerucht: Bryan Singer regisseert de Red Sonja Film

 

Posted 19/10/2018 by

Red Sonja, de vurige She-Devil with a sword, krijgt na het succes van Wonder Woman ook haar eigen blockbuster. Nu zou een regisseur gevonden zijn. Niemand minder dan X-Men-grondlegger Bryan Singer zou in de regisseursstoel kruipen. Eerder was er natuurlijk in 1985 al een live-action prent met  Brigitte Nielsen in de hoofdrol.

Of haar optreden ook gelinkt wordt aan dat van Conan the Barbarian, is nog niet geweten, maar zou niet onlogisch zijn. Filmuniversa zijn nu eenmaal populair en Red Sonja – in de door Roy Thomas en Barry Windsor-Smith gecreëerde versie zoals we ze vandaag kennen – maakte immers haar debuut en vele gastoptredens in de Conan the Barbarian-comicbookreeks van Marvel. Haar prototype, Red Sonya of Rogatino, werd door Conan’s schepper Robert E. Howard gecreëerd in het kortverhaal “The Shadow of the Vulture” uit 1934, twee jaar na Conan the Barbarian zelf.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.