Random Article


Lex Luthor vervoegt binnenkort DC’s Supergirl en eindelijk het Arrowverse

 

Posted 18/10/2018 by

Doorheen de afgelopen jaren doken al heel wat elementen uit de Superman-mythos op in SupergirlWe zagen Jimmy Olsen, het Fortress of Solitude, binnenkort Lois Lane,  zijn zus Lena Luthor en zelfs Superman. Binnenkort komt eindelijk ook Lex Luthor naar het Arrow-verse en het vierde seizoen van Supergirl.

Lex Luthor verscheen voor het eerst in DC’s Action Comics #23 (1940) en zou al snel uitgroeien tot de grootste vijand van de man van staal. Gewapend met zijn kwaadaardige geniale geest en bedrijf LexCorp trad hij ook al meerdere keren in conflict met de Justice League. Eerder zagen we onder andere Gene Hackman (in de Christopher Reeve Superman-films), Michael Rosenbaum (in Smallville), Kevin Spacey (in Superman Returns) en recent nog Jesse Eisenberg het personage vertolken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.