Random Article


HBO onthult eerste foto uit Watchmen-tv-reeks

 

Posted 17/10/2018 by

HBO gaf afgelopen week een nieuwe teaser vrij voor de Watchmen-reeks. De tv-serie van showrunner Damon Lindelof zal in het najaar van 2019 van start gaan en een andere take op de wereldbekende comic van Alan Moore & David Gibbons tonen.

De hoofdrol in de reeks is weggelegd voor Regina King (Southland), terwijl ook Don Johnson (Miami Vice), Tim Blake Nelson (O Brother, Where Art Thou?), Oscar Award-winnaar Louis Gossett Jr. (An Officer and a GentlemanRoots), Adelaide Clemens (The Great Gatsby) en Andrew Howard (Limitless) de cast vervoegden. Zij vertolken nieuwe personages in deze spirituele sequel.

View this post on Instagram

Who Watches The Watchmen? #WatchmenHBO

A post shared by Watchmen (@watchmen) on

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.