Random Article


Superman draagt zijn zwart kostuum in DC’s Elseworlds, de TV-Crossover van dit jaar

 

Posted 15/10/2018 by

Acteur Stephen Amell kwam zonet met een wel heel onverwachte foto. We herkennen Grant Gustin, Amell en Tyler Loechlin als Superman. Op zich een verwachte prent uit Elseworldsde cross-over tussen Arrow, The Flash en Supergirl, maar niemand zag aankomen dat Supes zijn zwarte kostuum zou dragen. Vorig jaar zou het nog opduiken in Justice League, maar dat gebeurde jammer genoeg niet. Wellicht gaat het hier om een alternatieve versie van DC’s Man of Steel.

Het zwarte kostuum is uiteraard een knipoog naar het pak dat Superman droeg in de inmiddels klassieke Death & Return of Superman-verhaallijn uit de vroege jaren 90, waarin hij werd gedood door het monster Doomsday (net zoals in de films), maar uit de dood terugkeerde via Kryptoniaanse technologie en langzaamaan zijn krachten opnieuw verwierf.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.