Random Article


Amazon bestelt The Wheel of Time-televisiereeks

 

Posted 15/10/2018 by

Ondertussen is men al even op zoek naar het volgende Game of Thrones. Tv-netwerk Amazon wedt daarbij blijkbaar op twee paarden. Nadat het eerder al een Lord of the Rings-serie opstartte, kocht het nu ook de live-action rechten op van The Wheel of Time.

Dat is natuurlijk de veertiendelige boekenreeks door wijlen James Rigney, beter bekend onder het pseudoniem Robert Jordan. De Wheel of Time-boekenreeks ging van start in 1990 en vertelt het epische verhaal van de “Herrezen Draak” Rhand Altor en zijn vrienden in een ingewikkelde, cyclische strijd tussen goed en kwaad. Het fantasy-epos werd unaniem geroemd omwille van zijn diepgang en mengcultuur met zowel Europese als Aziatische invloeden. Door de langdurige ziekte en het overlijden van Rigney werden de laatste drie boeken afgewerkt door Harriet Sanderson.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.