Random Article


Secret Six wordt de volgende DC TV-reeks

 

Posted 11/10/2018 by

DC Entertainment en Warner Bros. Television kunnen maar niet ophouden met live-action DC Comics tv-series te maken, zo blijkt. Naast de shows op The CW en hun eigenste DC Universe-streamingdienst, werd er onlangs een pilootaflevering besteld voor Secret Six op de Amerikaanse zender CBS. Producers van dienst zijn Rick Muirragui (Suits), Bill Lawrence (Scrubs) en Jeff Ingold (Whiskey Cavalier).

Van de Secret Six was er voor het eerst sprake in DC’s Secret Six #1 (1968), waarin zes avonturiers werden samengebracht om missies uit te voeren voor een mysterieuze persoon met als codenaam Mockingbird. In Action Comics Weekly werd deze versie opnieuw gelanceerd in de jaren 80. De meer gekende versie van de Secret Six waarrond de tv-serie zal draaien is echter deze uit Villains United #1 (2005) en hun eigen voornamelijk door Gail Simone geschreven fan-favorite reeksen vanaf 2006. Deze Secret Six bestond uit villains als Scandal Savage, Catman, Deadshot en Rag Doll – later ook heavy hitters als Bane en Harley Quinn – en heeft meer iets weg van de moderne Suicide Squad: een groep villains die dubieuze missies uitvoeren met meestal een hoog dodental.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.