Random Article


Review: The Flash – “Nora” (Aflevering 1, Seizoen 5)

 

 
Overzicht
 

Genre:
 
Regisseur:
 
Scenario: ,
 
Acteurs: , , , ,
 
Filmstudio:
 
Speelduur: 40 min.
 
Taal: Engels
 
Score
 
 
 
 
 


User Rating
4 total ratings

 

Goed


Nora West-Allen!

Minder


Blijft voorspelbaar en volgt steevast een formule.


Het vijfde seizoen van DC’s The Flash ging deze week van start – hoewel de reeks vanaf nu zeker zoveel focust op zijn dochter Nora! Lees hier onze recensie!

Posted 10/10/2018 by

 
Full Article
 
 

My name is Nora West-Allen

Aan The Flash om het tv-seizoen rond DC-superhelden en -heldinnen op The CW af te trappen. Ondertussen zijn we toe aan het vijfde seizoen en hopen we nog steeds op wat minder drama en meer superhelden. Met meer focus op DC’s “Legacy”-principe dit seizoen geven we de Scarlet Speedster nog maar eens een kans.

Na een cliffhanger vanjewelste worden we nu officieel voorgesteld aan Nora West-Allen, ook wel de Speedster en superheldin XS. Zij is een twintigtal jaar te vroeg in “ons” Central City terechtgekomen en ontmoet zo haar vader Barry Allen en haar moeder Iris West. Nu ze er toch is, besluit ze Team Flash te helpen in de strijd tegen meta-human Gridlock. Voor een keer is het niet de Scarlet Speedster, maar wel zijn dochter die met de tijdlijn knoeit.

Echt uitkijken naar het vijfde seizoen deden we niet. Een hoogvlieger was het vierde seizoen van The Flash immers niet en heel veel lijkt er niet aan die formule veranderd te zijn geweest. Wel is actrice Jessica Parker Kennedy een ongelooflijk leuke toevoeging als Nora die de scènes meer dan eens opvrolijkt. Van verwijzingen naar de vorige seizoenen tot die gigantische glimlach: zij is de ultieme fangirl.

 

Was het een slechte aflevering? Nee, maar meer dan ooit begint de formulaire opbouw en de schurk-van-de-week extra tegen te steken. Wel lijkt Nora West-Allen een lichtpunt in de duisternis. Hopelijk blijft ze dat ook!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.