Random Article


Ook Guardians of the Galaxy-acteur Dave Bautista ziet rol in DC’s Suicide Squad 2 zitten

 

Posted 10/10/2018 by

Het kon natuurlijk niet uitblijven. Na het nieuws dat de door Disney ontslagen Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn de overstap van Marvel naar DC Films zou maken en het scenario/de regie voor de tweede Suicide Squad-film zou verzorgen, volgt ook acteur Dave Bautista (Drax uit Guardians of the Galaxy en Avengers: Infinity War). Bautista was al sinds het ontslag van Gunn één van diens meest vocale supporters en keerde zich op social media al vaker tegen zijn bazen bij Disney. In een recente tweet waarin hij het nieuws van Gunns overstap deelde, vroeg Bautista meteen “where do I sign up!” om wederom met één van zijn favoriete regisseurs samen te werken. De speculatie rond welk DC-personage Bautista zou kunnen spelen, kan bij deze beginnen. Wij starten alvast bij Batman-villain Bane, wiens geschiedenis met de Secret Six en Harley Quinn in de comics niet zou misstaan in een Suicide Squad-sequel…

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.