Random Article


Nieuwe Poster voor DC’s Reign of the Supermen

 

Posted 10/10/2018 by

Op New York Comic-Con werd er wat footage en een nieuwe poster vrijgegeven voor Reign of the Supermen, de volgende prent in de DC Universe Animated Original Movies-lijn van Warner Bros. Animation en de opvolger van The Death of Superman eerder dit jaar. De film wordt uiteraard een adaptatie van de gelijknamige verhaallijn uit de Superman-comics uit 1993 en toont de vier Supermannen die opduiken na de tijdelijke dood van de man van staal na zijn gevecht met het monster Doomsday: de Kryptoniaanse Eradicator, Superboy (een kloon van Superman en Lex Luthor), Steel (John Henry Irons) en Hank Henshaw, de Cyborg Superman. In afwachting van de terugkeer van de enige echte Superman, probeert Lois Lane te achterhalen wie de vier nieuwe “helden” zijn. De film wordt geregisseerd door Sam Liu en zal begin 2019 beschikbaar zijn.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.