Random Article


Gerucht: Dark Avengers Film in de maak bij Marvel Studios

 

Posted 10/10/2018 by

Het zou een drastische wending zijn van hun gebruikelijke vrolijke wereld, maar Marvel Studios zou iemand ingehuurd hebben om een filmscript rond de Dark Avengers te schrijven.

Dark Avengers was de heruitvinding van Earth’s Mightiest Heroes tijdens de Secret Invasion/Dark Reign/Siege-events uit 2008-2010 wanneer Norman Osborn/Green Goblin als de Iron Patriot de plak zwaaide in de Marvel-wereld. Verschillende schurken zoals Daken (als Wolverine), Bullseye (als Hawkeye), Moonstone (als Ms. Marvel) en Venom (als Spider-Man) deden zich voor als helden om hun ware aard te verbergen. De serie kwam voort uit Thunderbolts en volgde min of meer hetzelfde concept (schurken die zich voordoen als helden en het uiteindelijk nog leuk blijken te vinden), maar dan op grotere schaal. De tweede Dark Avengers-serie was eveneens een voortzetting van de Thunderbolts-reeks met een team onder Luke Cage.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.