Random Article


Capcom geeft meer details rond Monster Hunter Film vrij

 

Posted 10/10/2018 by

Paul W.S. Anderson, de regisseur van enkele Resident Evil-films en Mortal Kombat (1995), zal opnieuw een gekende videogame naar het grote scherm brengen. Na Resident Evil neemt hij alweer een Capcom-bestseller onder handen met Monster Hunter. En jawel, ook zijn vrouw Milla Jovovich  – ster van de Resident Evil-franchise – speelt een hoofdrol.

De plot blijft zeer dicht bij de fantasy/action role-playing videogamefranchise die in 2004 van start ging en luidt als volgt: “Twee helden uit verschillende werelden moeten samen zien te werken om een groter gevaar te verslaan: de gigantische en dodelijke monsters die het land bevolken.” Gaandeweg zullen ook bekende locaties en gezichten, zoals de Admiral, uit de games opduiken.

Monster Hunter: World, de laatste telg uit de franchise, werd eerder dit jaar bekroond tot Capcom’s best verkopende game aller tijden. Tot de cast van de live-action adaptatie behoren naast Milla Jovovich o.a. Ron Perlman en Diego Boneta. Men is net beginnen filmen, maar een releasedatum is nog niet bekend.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.