Random Article


Review: The Walking Dead – “A New Beginning” (Aflevering 1, Seizoen 9)

 

 
Overzicht
 

Genre:
 
Regisseur:
 
Scenario:
 
Acteurs: , , , ,
 
Filmstudio: ,
 
Speelduur: 60 min.
 
Taal: Engels
 
Score
 
 
 
 
 


User Rating
6 total ratings

 

Goed


Hernieuwde onze interesse ondanks een voorspelbaar verhaal.

Minder


An sich "Thuis" of "Familie" met zombies geworden.


Als een rottend lijk schuifelt “The Walking Dead” nog maar eens een seizoen verder. Toch waren we bij momenten zowaar geboeid! Lees hier onze recensie van de opener van het negende seizoen!

Posted 08/10/2018 by

 
Full Article
 
 

We deserve to live in peace.

Als een rottend lijk schuifelt The Walking Dead nog maar weer eens een seizoen verder op AMC en bij ons op FOX. De kwaliteit is niet meer wat het geweest is, maar met de hoop op het begin van een nieuwe wereld en nieuwe invalshoek voor Rick en consorten ging vannacht het negende seizoen in première.

De grote All-Out oorlog tegen Negan en zijn Saviors is voorbij. Terwijl Rick zijn pax Ricarda afroept, bloeien Alexandria en haar zustergemeenschappen op. Er is voedsel, de zombies zijn relatief onder controle en niemand wordt zomaar afgeslacht. Wrevel is echter onvermijdelijk en niet iedereen kan het altijd zo goed met elkaar vinden.

Je merkt het meteen bij de openingsmonoloog van Rick, maar seizoen negen belooft een overgangsseizoen te worden. Nu de grote schurk van het verhaal verslagen is en enkele acteurs en actrices de tv-reeks gaan verlaten, is het tijd voor nieuw drama met nieuwe hoofdrolspelers. Zo wordt Norman Reedus als Daryl duidelijk nog meer naar voren geschoven en heeft hij nog nooit zoveel begrijpbare tekst gekregen. There ain’t no us anymore.

Een nieuwe richting is allemaal goed en wel, maar was het ook allemaal wat interessant? Voornamelijk de run in Washington, D.C. wist ons te bekoren. Voldoende spanning en atmosfeer zorgden ervoor dat we zowaar geboeid waren tijdens The Walking Dead. Een slachtoffer dat er al seizoenen zat aan te komen, zorgde dan weer voor minder interesse, maar wiens dood nu vooral een nieuwe richting betekent.

 

Het rommelt binnen het kamp van Rick en co en dat levert net genoeg drama om boeiend te zijn. Het negende seizoen van The Walking Dead was misschien niet de beste aflevering tot nog toe, maar deed wat het moest doen en hernieuwde – toch voor een beetje – onze interesse.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.