Random Article


NYCC 2018: Eerste Teaser Trailer voor The Boys TV-Reeks met Karl Urban; Simon Pegg gecast

 


Posted 06/10/2018 by

Amerikaans netwerk Amazon gaf zonet de allereerste teaser trailer voor The Boys vrij. We herkennen in deze teaser het primaire superheldenteam The Seven (een pseudo-Justice League) en hun marketingspot. Natuurlijk wordt het allemaal dat tikkeltje mooier voorgesteld dan het werkelijk is. Simon Pegg werd dan weer gecast als de vader van Wee Hughie, het personage dat in de comic naar hem gemodelleerd werd.

Daarnaast zullen Karen Fukuhara als The Female, Tomer Kapon als Frenchie, Jack Quaid als Hughie, Laz Alonso als Mother’s Milk, en natuurlijk Karl Urban als de leider Billy Butcher te zien zijn in de reeks.

The Boys ging in 2006 van start bij DC’s Wildstorm-imprint, maar verhuisde vanwege de expliciete content al snel naar Dynamite Entertainment. Hier kende de reeks 72 delen tussen 2006 en 2012, alsook enkele miniseries. The Boys gaat over een black-ops CIA-team met superkrachten, dewelke hardhandig een wereld vol DC- en Marvel-achtige superhelden met overdreven sterallures in het oog houden en – indien nodig – een kopje kleiner maken. De serie door Garth Ennis en Darick Robertson is één van de meest gewelddadige en seksueel expliciete (én grappige) comics van de afgelopen jaren, maar toont tegelijk heel wat bekende superheldenarchetypes en spetterende blockbusteractie, dus we zijn best wel benieuwd hoe men dit naar een tv-serie gaat vertalen. De Amazon Prime-reeks staat gepland voor een release in 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.