Random Article


NYCC 2018: Eerste officiële kijk op Star Wars TV-Reeks The Mandalorian en regisseurs onthuld

 

Posted 05/10/2018 by

Niet veel na de titel en officiële synopsis kwam Disney met twee nieuwe aankondigingen voor The Mandalorian. Zo kregen we ten eerste onze eerste officiële kijk op de Star Wars-televisiereeks van Jon Favreau en één van de iconische Mandalorians.

Daarnaast gaf Disney ook de namen van vijf regisseurs mee die aan de reeks zullen werken: Deborah Chow (Jessica JonesMr. Robot), Rick Famuyiwa (DopeConfirmation), Bryce Dallas Howard (actrice uit Jurassic World), Taika Waititi (Marvel’s Thor: RagnarokWhat We Do in the Shadows), terwijl Dave Filoni, bekend van Star Wars: The Clone Wars and Rebels, de eerste aflevering zal regisseren.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.