Random Article


Eerste Kijk op Jake Gyllenhaal als Mysterio in Spider-Man: Far From Home

 

Posted 02/10/2018 by

Jawel, een gelekte foto vanop de set van Spider-Man: Far From Home toonde niemand minder dan acteur Jake Gyllenhaal (Donnie Darko, Nightcrawler) als Mysterio. Hij zal de schurk vertolken in de sequel op Spider-Man: HomecomingZo zal Tom Holland als Peter Parker/Spider-Man één van de meer iconische Spidey-schurken voor het eerst op het witte doek ontmoeten.

Mysterio/Quentin Beck verscheen dan weer voor het eerst in The Amazing Spider-Man #13 (1964), eveneens een creatie van Lee en Ditko. Mysterio is een special effects-genie, dewelke zijn Hollywoodcarrière opgaf om zich op het misdadige pad te begeven met behulp van visuele effecten en optische illusies.

De Marvel-sequel zal in de zomer van 2019 verschijnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.