Random Article


Jurnee Smollett-Bell is Black Canary in DC’s Birds of Prey

 

Posted 27/09/2018 by

Samen met Mary Elizabeth Winstead als Huntress werd ook een andere hoofdrol in DC’s Birds of Prey aangekondigd. Zo zal actrice Jurnee Smollett-Bell niemand minder dan Black Canary vertolken in de all-female superheldenprent.

De tweede Black Canary, Dinah Laurel Lance, verscheen voor het eerst in DC’s Justice League of America #75 in 1969. Als meta-human had ze de gave om een supersonische “Canary Scream” te produceren en was ze ook bovenmenselijke snel en sterk. Lance zou in de voetstappen van haar moeder Dinah Drake treden (de eerste Black Canary) en al snel een vast lid worden van de Justice League en Justice Society of America. Later zou de Canary dan een relatie aanknopen en uiteindelijk zelfs trouwen met Green Arrow. Ook zou ze medestichtster worden van de Birds of Prey, een occasionele superheldengroep bestaande uit uitsluitend vrouwelijke DC-personages.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.