Random Article


Crossover tussen Arrow, The Flash en Supergirl stormt af op “Elseworlds” met Batwoman

 

Posted 26/09/2018 by

DC Comics en The CW gaven vandaag wat nieuwe details vrij rond hun opkomende crossover tussen Arrow, The Flash en Supergirl. Zo kreeg de grote crossover officieel de titel Elseworlds – een verwijzing naar het DC-imprint waar verhalen vanop alternatieve werelden gepubliceerd werden. Denk Batman: Gotham by Gaslight, Kingdom Come of Superman: Red Son. 

Daarnaast werd acteur LaMonica Garrett gecast als de Monitor, bekend van Crisis on Infinite Earths, de übercrossover bij DC. De oorspronkelijke Crisis was natuurlijk verantwoordelijk om de verschillende alternatieve universa (ook wel “Elseworlds”) te bundelen op één wereld.

Naar alle waarschijnlijkheid werkt The CW dus aan een eigen tv-versie van Crisis on Infinite Earths om zo hun tv-reeksen in één wereld te houden. Het is de manier op Supergirl in dezelfde wereld te laten afspelen, Constantine mee op te nemen of natuurlijk Batwoman uit Gotham City te introduceren.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.