Random Article


Bekijk hier de eerste 5 Minuten van The Walking Dead Seizoen 9

 


Posted 26/09/2018 by

Vandaag debuteerden de eerste vijf minuten uit het negende seizoen van The Walking Dead online. AMC gaf de clip vrij om wat meer hype te genereren en je te herinneren aan de première op 7 oktober. De populaire zombiereeks gebaseerd op de Image-comic van Robert Kirkman zal vermoedelijk lichtjes hervormd worden. Enkele belangrijke figuren zouden immers verdwijnen.

We herkennen Andrew Lincoln (met misschien zijn laatste keer als Rick Grimes), Lauren Cohan (die er ook mee ophoudt als Maggie), Norman Reedus (Daryl), Danai Gurira (Michonne) en Melissa McBride (Carol).

The Walking Dead keert op zeven oktober terug met een negende seizoen. Onze recensie van seizoen acht vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.