Random Article


Nieuwe Trailer voor Transformers Spin-Off over Bumblebee

 


Posted 24/09/2018 by

Hasbro en Paramount Pictures hebben zonet de nieuwe trailer vrijgegeven voor BumblebeeHet is de Transformers-spin-off over de gelijknamige robot, ook wel de gele Camero met een spraakgebrek uit de Autobots-groep. De blockbuster speelt zich af in 1987 en is de eerste binnen het Transformers-universum die niet geregisseerd wordt door Michael Bay.

Castleden zijn Hailee Steinfeld (Edge of Seventeen), Pamela Adlon (Better Things), John Cena (Daddy’s Home 2), Stephen Schneider (Broad City), Jorge Lendeborg Jr. (Spider-Man: Homecoming), Jason Drucker (Diary of a Wimpy Kid), Kenneth Choi (American Crime Story), Ricardo Hoyos, Abby Quinn, Rachel Crow en Grace Dzienny. Naast inderdaad Hailee Steinfeld, bekend van de tienerfilm The Edge Of Seventeen, in de hoofdrol van dienst, valt ook de naam van worstelaar John Cena op.

Dat Bumblebee de eerste Robot in Disguise is om een eigen avontuur te krijgen, moet niet vreemd aandoen. Hij verscheen immers als meest prominente Autobot, naast Optimus Prime, doorheen de gehele filmreeks in handen van Michael Bay die in 2007 van start ging. Logischerwijze groeide hij al snel uit tot een van de meest populaire helden. Binnenkort zullen wellicht ook andere Autobots een spin-off krijgen binnen het Transformers-filmuniversum. De Bumblebee-film wordt geregisseerd door Travis Knight en verschijnt woensdag 26 december.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.