Random Article


Eerste Kijk op Zazie Beetz in DC’s Joker Film

 

Posted 23/09/2018 by

Na de eerste beelden van Joaquin Phoenix in de Joker-film bij Warner en DC doken ook de eerste foto’s van actrice Zazie Beetz op. Je kent haar ongetwijfeld nog van haar rol als Domino in Deadpool 2. 

De prent rond de ultieme nemesis van Batman is in handen van regisseur Todd Phillips (The Hangover), terwijl filmlegende en producent Martin Scorcese en Scott Silver (8 Mile) de Joker-film produceren. De film zou zich afspelen in de jaren 80 en het oorsprongsverhaal van de Joker uit de doeken doen. Doorheen de afgelopen decennia had de Joker in de comics natuurlijk verschillende “origin stories”, al dan niet zelf uitgevonden, wat deels het mysterieuze aspect van de angstaanjagende Batman-schurk onderstreepte. Momenteel staat de film met Joaquin Phoenix ingepland voor woensdag 2 oktober 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.