Random Article


Chloe Zhao regisseert Marvel’s The Eternals

 

Posted 23/09/2018 by

Volgens Variety werd Chloe Zhao (The Rider) afgelopen maand ingehuurd om de volgende Marvel Studios-blockbuster onder handen te nemen: The Eternals.

De Eternals zijn een buitenaards ras dat ontstond na genetisch experimenteren van de goddelijke Celestialsop de proto-aardbewoners. Hieruit ontstond een kosmisch ras van mensachtigen dat langer leeft, indrukwekkende technologie uitdacht en energie-manipulatie beschikt. Hun kwade en misvormde tegenhangers zijn de Deviants.

De Eternals zijn een creatie van Jack Kirby en debuteerden in The Eternals #1 (1976). Het heeft natuurlijk allemaal heel veel weg van zijn eerder werk in de jaren 70, de New Gods bij DC Comics. Grappig detail: zowel Marvel’s Thanos als DC’s Darkseid zijn lid van dit respectievelijke ras aan kosmische goden.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.