Random Article


Officieel: Kevin Feige zal de projecten rond de X-Men en Fantastic Four bij Marvel Studios leiden

 

Posted 22/09/2018 by

Ik denk dat het niet meer dan logisch is. Ik wil hier voorzichtig zijn, omwille van wat aan de mensen bij Fox is medegedeeld, maar ik denk dat ze het wel weten. Het houdt steek dat Marvel door één entiteit wordt behandeld. Er moeten geen twee Marvels zijn.

Dat is wat Disney-CEO Bob Iger vertelde aan The Hollywood Reporter tijdens een recent interview. Zo bevestigde hij wat iedereen eigenlijk al een tijdje wist.

De licenties rond de X-Men en de Fantastic Four die nu niet langer bij 20th Century Fox, maar wel bij Disney zitten, zullen tot de Marvel Studios-projecten behoren. Kevin Feige zal dus ook verantwoordelijk zijn voor die nieuwe films. Of de verhalen zich in dezelfde wereld zullen afspelen, lijkt logisch, maar werd dan weer niet bevestigd.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.