Random Article


Er komen de komende jaren minder Star Wars Films aan

 

Posted 22/09/2018 by

In een interview met The Hollywood Reporter had Disney CEO Bob Iger het niet alleen over de Fantastic Four en X-Men bij Marvel Studios, maar ook de opkomende Star Wars-films bij Disney. Hij had het over de teleurstellende reacties op The Last Jedi en de box office-resultaten van Solo: A Star Wars Story.

Hij nam de verantwoordelijkheid voor de jaarlijkse timing en zegt dat hij “te snel te veel” wou. Daarom kondigde Iger aan dat er binnenkort minder Star Wars-films zullen verschijnen bij Disney. Er komen genoeg projecten – waaronder Episode IX van J.J. Abrams, het project van de Game of Thrones-bedenkers, de trilogie van Rian Johnson én de tv-reeks van Jon Favreau -, maar die worden dus wat gespreid.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.