Random Article


Eerste Kijk op Joaquin Phoenix met Joker-make-up in DC’s The Joker Film

 

Posted 22/09/2018 by

Opnames voor de Joker-film bij DC Entertainment en Warner Bros. Pictures zijn ondertussen van start gegaan en dat betekent dat deze week al enkele foto’s online verschenen. Enerzijds kwam er een eerste officiële foto uit de blockbuster met Joaquin Phoenix in de hoofdrol. Anderzijds kwam regisseur Todd Philips nu ook met wat testfootage waarin we Phoenix even met de make-up zien. Er wordt overduidelijk teruggegrepen naar het oorsprongsverhaal van de Joker als een gefaalde komiek, zoals in Alan Moores The Killing Joke.

De prent rond de ultieme nemesis van Batman is in handen van regisseur Todd Phillips (The Hangover), terwijl filmlegende en producent Martin Scorcese en Scott Silver (8 Mile) de Joker-film produceren. De film zou zich afspelen in de jaren 80 en het oorsprongsverhaal van de Joker uit de doeken doen. Doorheen de afgelopen decennia had de Joker in de comics natuurlijk verschillende “origin stories”, al dan niet zelf uitgevonden, wat deels het mysterieuze aspect van de angstaanjagende Batman-schurk onderstreepte. Momenteel staat de film met Joaquin Phoenix ingepland voor woensdag 2 oktober 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.