Random Article


Releasedatum voor Engelstalige versie van Dragon Ball Super: Broly

 

Posted 21/09/2018 by

Toei Animation gaf vandaag de Engelstalige releasedatum vrij voor Dragon Ball Super: BrolyHet wordt de eerste langspeelfilm binnen de Super-saga en een los vervolg op de populaire reeks die dit jaar eindigde. De Noord-Amerikaanse release staat gepland voor 16 januari 2019.

In de film duiken enkele mainstays op zoals Goku & Vegeta in hun Super Saiyan God-vormen, maar ook, jawel, de Legendary Super Saiyan Broly. De gigantische, kwaadaardige spierbundel krijgt dus later dit jaar zijn debuut in de Dragon Ball Super-saga.

De film verschijnt op 14 december in Japan en op 16 januari in Noord-Amerika.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.