Random Article


Loki, Scarlet Witch en andere Marvel-personages krijgen hun eigen tv-series op Disney Streaming Service

 

Posted 19/09/2018 by

Volgens het blad Variety zou Marvel Studios enkele live-action miniseries maken voor Disney’s opkomende streamingdienst rond verschillende personages uit het Marvel Cinematic Universe. Thor’s geadopteerde broer en god der leugens en bedrog Loki (Tom Hiddleston) en Avenger Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) zijn er al twee van. De miniseries spelen zich af in het Marvel-filmuniversum en zullen zo’n zes tot acht afleveringen bevatten. De bedoeling is om enkele zijpersonages uit de Marvel-films (lees: personages die nog geen eigen solofilm kunnen dragen) wat meer in de spotlight te zetten, maar dan wel met de acteurs uit de films en een budget om u tegen te zeggen.

Deze Marvel-series worden, in tegenstelling tot de Marvel Television-series zoals Agents of S.H.I.E.L.D. of de Netflix-reeksen zoals Daredevil en Iron Fist, gemaakt door Marvel Studios zelf, waardoor de link tot de Marvel-films wel duidelijker zal zijn. Marvel Studios-president Kevin Feige speelt dan ook een zeer actieve rol bij de productie. Naast Loki en Scarlet Witch worden er nog geen andere personages genoemd, maar helden als War Machine, Hawkeye, Falcon, Winter Soldier en Shuri zijn maar enkele van de namen die we kunnen bedenken om minireeksen als deze tot een succes te maken. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.