Random Article


Eerste Kijk op Joaquin Phoenix in DC’s The Joker Film

 

Posted 17/09/2018 by

Opnames voor de Joker-film bij DC Entertainment en Warner Bros. Pictures zijn ondertussen van start gegaan en dat betekent dat deze week al enkele foto’s online verschenen. Enerzijds lekte er een foto vanop de set van de blockbuster met Joaquin Phoenix in de hoofdrol. Anderzijds kwam regisseur Todd Philips ook met deze officiële prent van “Arthur” – ook wel de naam van de Joker hier.

View this post on Instagram

Arthur.

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips1) on

De prent rond de ultieme nemesis van Batman is in handen van regisseur Todd Phillips (The Hangover), terwijl filmlegende en producent Martin Scorcese en Scott Silver (8 Mile) de Joker-film produceren. De film zou zich afspelen in de jaren 80 en het oorsprongsverhaal van de Joker uit de doeken doen. Doorheen de afgelopen decennia had de Joker in de comics natuurlijk verschillende “origin stories”, al dan niet zelf uitgevonden, wat deels het mysterieuze aspect van de angstaanjagende Batman-schurk onderstreepte. Momenteel staat de film met Joaquin Phoenix ingepland voor woensdag 2 oktober 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.