Random Article


Norman Reedus (The Walking Dead) wil nog steeds Marvel’s Ghost Rider vertolken

 

Posted 16/09/2018 by

Een tweetal jaren geleden liet The Walking Dead-ster Norman Reedus al zijn oog vallen op een specifieke Marvel Studios-rol. Op de recente Walker Stalker Con herhaalde Reedus nogmaals dat hij maar al te graag Ghost Rider zou vertolken.

Johnny Blaze/Ghost Rider, die voor het eerst verscheen in Marvel Spotlight #5 (1972), is een antiheld die na een deal met de duivel Mephisto gebonden werd aan de demon Zarathos en zo bovenmenselijke, helse krachten verkreeg. Samen met zijn vurige ketting en brandende motor ging de Ghost Rider op zoek naar zondaars om hen te straffen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.