Random Article


Jeffrey Dean Morgan wil DC’s Lobo zijn

 

Posted 16/09/2018 by

Hoewel hij al rondliep in het DC-filmuniversum als Batman’s vader Thomas Wayne en ook al de Comedian in Watchmen speelde, aast acteur Jeffrey Dean Morgan nu op een andere comicbookrol bij de Amerikaanse uitgeverij. De acteur onthulde tijdens een vraag op een Walker Stalker Con dat hij graag Lobo wil vertolken. Binnenkort duikt het personage op in het tweede seizoen van Krypton.

Lobo verscheen voor het eerst in Omega Men #3 uit 1983, maar werd pas in de jaren 90 extreem populair als sigaarrokende biker, intergalactische premiejager, vijand van Superman en antiheld die een parodie vormde op de grim ‘n gritty superheldencomics uit die periode.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.