Random Article


Gerucht: Titans en DC Universe komen naar Netflix voor internationale kijkers

 

Posted 16/09/2018 by

Heel veel geloof hechten we er niet aan, maar een Twittergebruiker met bronnen bij Warner Bros beweert dat het materiaal van DC Universe naar Netflix zou komen. Internationale kijkers – lees: niet-Amerikanen – zouden zo ook kunnen genieten van de nieuwe tv-reeksen zoals Titans en Doom Patrol. 

Waarom we het niet geloven? DC heeft de app al gecreëerd voor de Amerikaanse markt en een lokalisering van die infrastructuur lijkt een slimmere zet dan in zee te gaan met Netflix. Netflix, waar al enkele Marvel-reeksen zitten (maar niet lang meer), is natuurlijk de belangrijkste concurrent van wat DC Universe net probeert te doen voor de Amerikaanse markt.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.