Random Article


Nieuwe Info over speciale sneaker-lijn rond Dragon Ball Z bij Adidas

 

Posted 13/09/2018 by

Zoals Marvel en Vans een tijdje terug samenwerkten, slaan nu Adidas en Dragon Ball Z de handen in elkaar voor een speciale kledinglijn. De focus ligt op sneakers gebaseerd op Adidas ZX500 RM en Yung-1, versmolten met Goku en Frieza.

De Amerikaanse schoenenproducent kondigde deze week aan dat de schoenen vanaf 29 september te bestellen zullen zijn. De US-website werd dan ook aangepast en de prijzen onthuld, namelijk $150 en $170. Van een officiële Belgische release hebben we nog geen weet, maar via het wereldwijde web mag dat geen probleem zijn. Meer informatie vind je hier!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.