Random Article


Gerucht: Marvel en regisseur Guy Ritchie werken aan Captain Britain & Black Knight Film

 

Posted 13/09/2018 by

Neem het met een berg zout, maar onlangs hoorden we weer een nieuw Marvel-gerucht. Een anoniem iemand uit de productie van de Britse filmindustrie – Spider-Sense is tingling! – zegt dat Marvel Studios in november en december audities zal houden in Pinewood Studios voor een nieuw project. En dat wordt niets minder dan Captain Britain and the Black Knight onder regie van Guy Ritchie (Snatch). Misschien.

Captain Britain aka Brian Braddock is een Britse held met allerlei bovenmenselijke krachten gekregen van Merlijn de magiër en zijn dochter Roma. Hij verscheen voor het eerst in 1976 en brak vooral door na de runs van Chris Claremont, Alan Moore en artiest Alan Davis. Black Knight, ook wel Dane Whiteman, is dan weer een andere Britse held en hanteert een magisch zwaard uit het Koning Arthur-tijdperk. Beide doken op in de Avengers.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.