Random Article


Releasedatum voor Marvel’s Daredevil Seizoen 3 lekt online

 

Posted 12/09/2018 by

De eerste beelden voor het derde seizoen van Marvel’s Daredevil kregen we al te zien, maar een releasedatum hadden we nog niet. Het Twitter-account van Netflix Thailand kwam echter met een interessante advertentie. De video – die je eerder al bij ons kon bekijken – onthult de datum waarop het derde seizoen verschijnt: 19 oktober.

Als de datum ook klopt voor andere landen en werelddelen wil dat zeggen dat binnen één maand het nieuwe seizoen al op Netflix beschikbaar zou zijn. Net na New York Comic Con – waar de eerste echte trailer getoond zal worden – is dat natuurlijk een mooie (en nu al verklapte) verrassing.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.