Random Article


SPOILERS: Is dit het beste shot uit Marvel’s Avengers: Infinity War?

 

Posted 06/09/2018 by

Het is een shot uit de finale van de Marvel Studios-film waarin we Tony Stark zien net na het verdwijnen van heel wat van zijn collega’s. De Gouden Avenger blijft aan het einde van Avengers: Infinity War – samen met Nebula – alleen over na de strijd tegen Titan.

Het shot – met de assen van Peter Parker op de achtergrond – symboliseert niet alleen hoe verlaten de bioscoopgangers zich voelden, maar ook koppelt de prent terug naar Avengers: Age of Ultron (2015) en het visioen voor Iron Man. Al zijn mede-Avengers zijn verslagen en hij blijft (zo goed als) helemaal alleen achter op het verre Titan. A fate worse than death…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.